NCOI Veiligheid en 112BHV, de specialist in veiligheidscursussen

112BHV is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep. NCOI Opleidingsgroep verzorgt door heel Nederland ruim 1.000 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal staan bij ons uw werkervaring en werkpraktijk altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Veilig en gezond op de werkvloer

Veiligheid en gezondheid zijn belangrijke pijlers onder onze samenleving. We ervaren steeds meer hoe belangrijk het is veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Dat laatste is een gedeelde verantwoordelijkheid van werknemers en werkgevers. Mede doordat we een groot gedeelte van onze tijd doorbrengen op werk.

Wij staan voor veilig werken en het creëren van veiligheidsbewustzijn. Waar NCOI de opleider is van werkend Nederland, zorgen wij er als 112BHV samen met u voor dat Nederland veilig kan werken.

Toonaangevend en Innovatief

Wij leiden mensen op zodat ze voldoende kennis hebben en we trainen mensen, zodat ze voldoende vaardig zijn. Innovatie is hier onze kracht:
• Als eerste opleider hebben we in 2006 blended learning BHV- en EHBO-cursussen geïntroduceerd.
• Als eerste en enige opleider bieden wij adaptieve e-learning aan.

Hogere kennisopname door efficiënte en stimulerende manier van leren

Bij adaptieve e-learning start de cursist met een instaptoets. Aan de hand van de nog te behalen leerdoelen, ontvangt de cursist e-learning op maat. Cursisten bereiden zich in eigen tijd en tempo voor op een praktijkcursus door de theorie via e-learning te bestuderen. Hierdoor kunnen we de praktijkcursus in een korter tijdsbestek aanbieden.

Toegevoegde waarde

Al onze cursussen zijn gebaseerd op maximale efficiency en effectiviteit. Zo hebben wij als eerste opleider blended learning ontwikkeld. Hierdoor bespaart u op verletkosten. De praktijkcursussen zijn competentiegericht, waarbij praktijk ook echt praktijk is.