Een veilige en gezonde werkomgeving voorkomt slachtoffers

BHV examen

Het BHV examen bestaat uit 2 delen: theorie en praktijk. Hierin komen de BHV-onderwerpen Eerste Hulp, Brandbestrijding, Ontruiming en Communicatie aan bod.

BHV theorie

De BHV theorie bestaat uit 6 modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets met directe feedback op de antwoorden. Zo weet u precies aan welk onderwerp u eventueel nog extra aandacht moet besteden.

Op de overzichtspagina ziet u in één oogopslag welke theorie u al heeft gevolgd en welke onderdelen u nog moet doen.

BHV theorie-examen

Het BHV theorie-examen is een belangrijk onderdeel van de BHV cursus. U maakt het theorie-examen op het moment dat het u uitkomt, gewoon via uw eigen pc.

Dit online examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen en u mag maximaal 12 fouten maken. Wanneer u niet bent geslaagd, moet u het theorie-examen opnieuw maken en 40 nieuwe meerkeuzevragen beantwoorden.

BHV praktijk

Zodra u bent geslaagd voor het online BHV theorie-examen, volgt u de halve dag BHV praktijk. In deze 4 uur leert u, onder begeleiding van NIBHV-gecertificeerde BHV-trainers, reanimeren, een AED gebruiken, verbanden aanleggen en kunt u oefenen met verschillende blus- en verbandmiddelen. De trainer beoordeelt of u in staat bent om de theorie in de praktijk te brengen. Wanneer dat het geval is, ontvangt u uw BHV diploma inclusief een handige BHV pas.